Festés, glettelés, gipszkartonozás

A fal kisebb-nagyobb hibáinak, egyenetlenségeinek kijavítására szolgál a glettelés, mely sokszor a falfestést vagy tapétázást előzi meg. A glettelés végezhető kézi és gépi módszerekkel egyaránt. A gipszkarton falak laza szerkezetűek, könnyen felhúzhatók és elsősorban olcsók. Nagyon jó a hő és hangszigetelő képességük, valamint hamar el lehet kezdeni a festését.


Hideg-meleg burkolás

Régen csak a konyhában és a fürdőszobában voltak megtalálhatók a hidegburkolati elemek (például csempe, járólap), de napjainkban már egyre több helyen jelennek meg. Előnyük a könnyű tisztíthatóság és a nagy kopásállóság. A melegburkolás (például parketta, szőnyeg) hang és hőszigetelő képességeiről híres, így leginkább szobákban alkalmazzák.


Ajtó-ablak beépítés, bontás

Nem csak az új házak építésénél lehet szükség új ajtók és ablakok beépítésre, hanem egy felújítás alkalmával, hanem a régi nyílászárók cseréjénél is jöhet szóba. A modern nyílászárók megfelelő hő és hangszigeteléssel látják el otthonát, amihez nélkülözhetetlen a jó szigetelés is. Csak a megfelelően beépített nyílászárók hozzák az elvárt eredményeket, ezért keresse szakembereinket!