A legjobb módja annak, hogy sima festékfelületet kapjon a falakon

Cégünk festő Nyíregyháza környéki munkákat vállal. Senki sem akarja, hogy saját maga fesse ki a szobát, csak azért, hogy durva, göröngyös felületet hagyjon maga után. Ha frissen festett belső vagy külső falakat, díszléceket vagy ajtókat szeretne, valószínűleg azt szeretné, hogy a kész termék kiváló minőségű és sima legyen.

Festő Nyíregyháza

Mi tehát a legjobb módja annak, hogy elérje az Ön által elképzelt sima festékbevonatot? Van valami trükk vagy titok, amit a profi festők nem árulnak el?

Végső soron, bár szeretnénk, ha csettintenénk az ujjunkkal, és tökéletesen sima felületet kapnánk, ez nem ilyen egyszerű. Van azonban néhány bevált gyakorlat, amelyet a festő Nyíregyházán követnek, hogy a lehető legrövidebb idő alatt érjék el a tökéletes felületet. Beszéljük át ezeket.

Hogyan adjunk a falaknak sima festékfelületet? Festő Nyíregyháza környékén…

Minden az előkészítéssel kezdődik. Festéskor gyakran az idő nagy részét az előkészítő munka veszi el, és nem véletlenül. Ha a megfelelő előkészítő munkát nem végezzük el (vagy nem végezzük el megfelelően), és a festék alatti felületet nem tesszük simává, akkor természetesen a festék sem fog simának tűnni. A belső festők időt szánnak a felület alapos és helyes előkészítésére, néhány bevált gyakorlatot alkalmazva:

Kitöltik a repedéseket és a lyukakat: A profik tudják, hogy a spakli és a gittkés jól jön a repedések és lyukak elfedésére, amelyek megakadályozzák, hogy a festék simán gördüljön. A spaklival való kitöltés után a profi festők csiszolópapírral kisimítják a megszáradt spakli felületét, majd letörlik a területet, hogy eltávolítsák a maradék port és törmeléket.

Eltávolítás

Eltávolítják az összes tapétaréteget (beleértve a ragasztóhátlapot is) vagy a régi, hámló festéket: Ahhoz, hogy festés után teljesen sima legyen a felület, a festőknek teljesen sima felületen kell dolgozniuk. Az olyan dolgok, mint a tapéta ragasztója és a régi, hámló festék durva, göröngyös felületet hoznak létre, amely nem mutat jól, ha átfestik.

Lehet, hogy pólusra csiszolják a falakat: Egyes falakon korábban megszáradt festékdarabok vannak, vagy csúszós fényűek lehetnek. Ezekben az esetekben egy rúd végére szerelt csiszolópadot használhatnak a festés előtt a felület kisimítására és a fényes felületek maratására, hogy az új festékfelhordás tapadjon és simán menjen fel. A felületet nedves ruhával tisztítják meg: A festő Nyíregyháza környékén nedves ruhával letörlik a felületet, hogy eltávolítsák a port, a szennyeződéseket és a pókhálókat, amelyek a festékkel keveredve a végeredményt elszínezhetik. Mindig meggyőződünk arról, hogy a felület teljesen megszáradt, mielőtt bármilyen alapozót vagy festéket adnánk hozzá. Ha egyszer elmondtuk, ezerszer is elmondtuk: A fényezés minősége és hosszú élettartama szinte teljes mértékben az előkészítő munka minőségének köszönhető.

Festő Nyíregyháza

Ne hagyja ki az alapozót

Egyes sötét falszínek vagy nehezen tapadó felületek esetében szükség lehet alapozásra, hogy a fedőlakk “tapadjon”. Az alapozó lezárja a felületet, és sima és tiszta felületet biztosít a festék megtapadásához. Bár nagyon úgy néz ki, mint a festék, az alapozó magasabb koncentrációban tartalmaz szilárd anyagokat, valamint egy ragasztó kötőanyagot. A professzionális festők a megfelelő eszközök, termékek és technikák alkalmazásával alapoznak a teljes felületen, hogy biztosítsák a megfelelő konzisztenciát, különösen a spakolt területeken.

Béreljen szakembert, aki festő Nyíregyháza környékén

A festés utáni sima felület garantálása érdekében fontolja meg, hogy profikra bízza a munkát, akik már több százszor megcsinálták. Nekik megvan a türelmük és a készségük ahhoz, hogy elvégezzék az összes időigényes előkészítő munkát, amely a sima felületet meghatározza vagy megtöri. Emellett rendelkeznek a megfelelő tudással és szakértelemmel ahhoz, hogy a felületnek és a körülményeknek megfelelő alapozót válasszák ki. És megvan a képzettségük ahhoz, hogy egyenletesen terítsék el a festéket, hogy tökéletesen sima legyen a kívánt felület.

Egy festő Nyíregyháza szakember tudja, hogyan kell az új festéket a megfelelő ecsettel bevágni, majd a vágott vonalba hengerelni, hogy az ecsetelés és a hengerlés közötti különbség összemosódjon. A helytelen alkalmazás nagy ecsetnyomokat eredményezhet, amelyek különböző fényviszonyok és szögek mellett is láthatóak. Ahol a henger narancsbőrös kinézete találkozik az ecsetnyomokkal, ott egy professzionális felhordási folyamatnak kell elegyítenie.

Festő Nyíregyháza

Hogyan lehet sima festékfelületet kapni?

A sima festékfelület elérése megfelelő munkát igényel, ami szakértelmet és előkészítést igényel. Egy festő Nyíregyáza csapatunknál időt szán a felületek előkészítésére, hogy a festék megfelelően tapadjon. Ez magában foglalhatja a régi festék eltávolítását, a lyukak kitöltését, a durva területek csiszolását és az alapozást. A végeredmény sima és tartós lesz.

Ne feledje! Bármit, amit érdemes megcsinálni, érdemes jól csinálni.

Professzionális festő Nyíregyháza környékén vagy akár országosan

Festő szakembereink Níregyháza és környékén, de akár országosan is készen állnak arra, hogy segítsenek Önnek a festési projekt megvalósításában. Belső falfestési szolgáltatásokat nyújtunk, beleértve az előkészítést és az alapozást, hogy levegyük a válláról a munkát. Vegye fel velünk még ma a kapcsolatot egy ingyenes festési árajánlatért.

Kategóriák: Blog